Svenskehulen

D. 07.01.2008

Det var timet og tilrettelagt.

Vi skulle bruge en stang, waders, en bil, et trangia sæt og en dåse spagetti napoli og det hele startede søndag morgen.

Det var fint, vejr og meterologerne sagde mulighed for sol op af dagen, da min makker og jeg satte ud fra henhldsvis hver sin side af jylland og bagav os nordpå mod Fur.

Køreturen gik godt trods advarsel om islag og vi fik læsset grejet sammen i en bil og tog den lille færge over på øen og herefter satte vi kursen mod den forjættede “svenskehulen”.

Det ver en fin og kold morgen og vandet var stille, men med enkelte krusninger i overfladen og vejret var klart og fint så optimismen var i top da de første kystwoblere ramte vandet.

Efter et par timers intens fiskeri, i forskelligt tempo og frækt indspinning efter alle kunsten regler uden resultatet knurrede maverne og der blev fyret op under “spagetti napolitane a la carté” imens strategien blev lagt for den videre færd og vi blev enige om at det helt sikkert måtte komme lidt op af dagen.

Desværre bød dagen ikke på andet end godt vejr, en fantastisk natur kulisse og kolde fingre.

Med de stejle skrænter i ryggen og limfjordens stille vand og en indbydende strandbund har Fur og her svenskehulen alt hvad der skal til for at der kan landes sølvtøj og helt sikkert en besøg værd, men ikke alle dage findes ørreden langs stranden,formentligt mæsker de sig i brislinger ude i sundet.

“Svenskehulen” på Fur, Januar 2008, tidlig morgen.

fur_svenskehulen_060108

Skriv et svar