Det Gule Rev

phenergan canada price is there generic phenergan generic phenergan Det Gule Rev_marts_2008 purchase discount medication! buy doxycycline fish . online drugstore, doxycycline online pharmacy.

Det Gule Rev, April 2008

apr 8, 2014 – buy baclofen prices fluoxetine brand name fluoxetine prozac fluoxetine and generic version of paxil effectiveness of generic fluoxetine buy fluoxetine online prescription drugs  online, lowest price and best quality baclofen overnight no consult saturday – buy baclofen in the uk

Det var første gang på det gule rev for mig, og jeg må sige, at det levede fuldt op til forventningerne både med hensyn til forekomsten af fisk og standarden af mine “søben”, som i modsætning til forekomsten af fisk ikke var meget at prale af. Tidligt (MEGA tidligt) tøffede skuden ud fra Hanstholm. Ombord var min chef, jeg selv, samt et dusin andre seje vestjyder. En noget broget forsamling der mest af alt lignede en flok blå, grønne og sorte pingviner trods de gode vejrudsigter. Fuldstændig pakket ind i det nyeste kansas og tophue indtog vi en dejlig bid brød og en lille skarp på vej ud, hvor der blev lejet udstyr og fortalt lystfisker historier af den anden verden. Jeg havde fået tag i en stang og et hjul der mildest talt oste af rutine. Stort set ingen lak tibage på klingen, et knækket top øje og med et håndtag så tykt som en vægtløfters lår. Hjulet havde også utallige fangster på samvittigheden tænkte jeg, fireline i størrelse sejlgarn og med et væld at store knuder der spillede en livlig melodi i stang øjerne når pirken røg i dybet, og når man drejede håndtag føltes det som et håndsving på en Ford T. Med sådan et imponerende fangstredskab kan det bare ikke gå galt tænkte jeg med en vis uro og skepsis i kroppen. Det skulle dog vise sig, at grejet hurtigt gjode min skepsis til skamme og landede den ene fine torsk efter den anden i flot stil uden hverken brud, brand eller fuglereder. Jeg skiftede dog stang midtvejs i fiskereiet da revet havde krævet to forfang med pirk og flere kilometer line, så baglinen i nylon nu var blottet på hjulet. Det var en herlig dag og snart var where to buy estrace online, no prescription required, cheap estrace without pres. posted by jason on 22/12/2013. where to buy estrace online, no  alle’s baljer stuvende fulde af torsk og langer. Vejret var flot og bølgerne ikke mere end en halv meter høje, på et tidspunkt var der endda nærmest havblik og høj solskin, stadig kunne man dog finde undertegnede, midtskibs under tag, og med et noget sammenbidt og askegråt ansigt. Det var også de fordømte rundstykker og den hjortepølse, uha hjortepølse. På vejen hjem rensede vi byttet og gjorde status over en dag rig på fangst, jeg selv havde fyldt 1 1/2 balje med torsk i størelsen fra ca. 1 – 4,5 kilo, det kunne have været flere hvis det ikke havde været for den hjortepølse. Da skuden nåede til havn kom de fra filletfrabrikken og hentede fangsten og vi fik skåret fiskene op i filetter. Min chef og jeg havde til sammen næsten 30 kilo rene fiske filletter med hjem i bagagen. Det er måske værd at tilføje, at samtidig som os ankommer en anden tur båd, her er der så godt som ingen fisk landet og de kigger noget olmt på deres skipper da der ser den kæmpe palle fisk vi har fået stablet op, oppe på kajen. Og hvad kan man så udlede af dette, tja måske, at man ikke fanger flere fisk fordi man har det nyeste grej og det bedste udstyr, måske er det mere kendskab til vandet og manden der holder stangen, eller også er det bare rent held. Mvh. Martin

Skriv et svar