Borre odde marts 2008

D. 16.3.2008

2007 var et godt år for Horsens fjord og især ved Borre Odde var fangsterne gode med højdepunktet omkring i April.

Kalenderen sagde dog kun marts, men det skulle ikke forhindre os i, at aflægge Borre Odde et besøg igen i år, buy prozac online from north drug store. low prices canadian international pharmacy association verified member manufactured by eli lilly canada inc. buy fucidin online og det bliver formentlig ikke sidste gang i denne sæson.

Vejret var fint, lettere overskyet, med chance for sol op af dagen, svag vind fra vest.

Sent på formiddagen rullede vi ind på pladsen neden for konference centeret og grejet blev hurtigt linet op og vi var klar, gåturen mod vandet kunne belejligt anvendes til, at klarlægge dagens taktik.

Vi startede på den østlige side, dec 25, 2014 – looking for hoe priligy bestellen ? happy dapoxetine online lateral coital position treatment generic buy dapoxetine hcl online africa hvor skovbrynet starter og arbejde os ud mod odden, inden længe var der bud efter begge blink, dog uden at det gav fisk på land.

To timer efter middagsmaden og den kolde øl, om end meget kolde øl, var vi nået ud til den sidste pynt inden odden, og her var der, trods prednisone price at cvs – price of prednisone how much does prednisone cost cheap prednisone for dogs buy prednisone online uk buy prednisone online det grumsede vand, en livlig aktivitet inden for en halv time havde vi begge landet en havørred på henholdsvis 52 og 48 cm, førstnævnte var en nedfaldsfisk og blev genudsat den anden, og stålblanke ørred, kom med hjem til aftensbordet.

Martin

borre odde marts_MM_ 2008

Skriv et svar